Quantcast

Novinky Skylinku: iConcerts v HD, konec Travel Channel HD, Fine Living HD

| Tisk

logo Operátor satelitní platformy Skylink upravuje programovou nabídku. Zařazuje iConcerts v HD, start C Music TV, Skylink Ochutnávka s Filmbox Premium HD a vyřazuje Travel Channel HD, Fine Living HD a Food Network HD.

Nové hudební programy

Předplatitelé programových balíčků Multi HD a Komplet měli dodnes možnost přijímat hudební program iConcerts ve standardním rozlišení SD. Od dnešního dne mohou tento program sledovat ve špičkové HD kvalitě, a to na stejné předvolbě FastScan (181), ovšem s novými parametry pro manuální naladění. Na předvolbě FastScan 180 s technickými parametry původního programu iConcerts SD najdou navíc nový hudební program C Music TV.

C Music TV přináší klasickou hudbu v moderním pojetí a světové umělce, jak jste je dosud neznali. Vychutnáte si nejnovější hudební videa ze světové scény, klasickou a filmovou hudbu, rozhovory s umělci, živá vystoupení a reportáže ze zákulisí. Program vysílá 24 hodin denně v anglickém jazyce a bez reklam.

Skylink Ochutnávka

K další změně na předvolbě Skylink Ochutnávka dojde v úterý, 9. 1. 2018. Celý měsíc si mohou zákazníci užívat filmový kanál Filmbox Premium HD, který je třešničkou na dortu pro všechny filmové fanoušky - přináší oceněné filmové lahůdky, ty nejlepší herce, známé hollywoodské scény a nejlepší evropskou kinematografii. Získáte přístup k tomu nejlepšímu z filmové produkce ihned po představení premiér v kině.

Program je standardně součástí balíčku Komplet, ale po dobu následujícího měsíce jej budou moci sledovat všichni zákazníci Skylinku.

Poprvé v historii nebude pozice Skylink Ochutnávka tzv. kopií mateřské placené pozice programu. Na pozici Skylink Ochutnávka bude Filmbox Premium v HD rozlišení, zatímco v placené je poskytován jen v SD.

Ukončení distribuce programů Travel Channel HD, Food Network HD a Fine Living HD

Vysílatel programů Travel Channel HD, Food Network HD a Fine Living HD se nedohodl s provozovatelem satelitní platformy Skylink, společností M7 Group S.A., na pokračování distribuce těchto programů na satelitu Astra 23,5°E. Uvedené programy tak od 3. 1. 2018 přestávají být součástí balíčků Kombi, Multi HD a Komplet. Skylink i nadále pracuje na zkvalitnění programové nabídky a připravuje zařazení programů, které by lépe odpovídaly programovým preferencím zákazníků.



ProgramyKompresní formátSatelit AstraFrekvence (MHz)PolarizaceSymbolová rychlost (KS/s)FECNormaPilotFastScan
iConcerts HDMPEG-423,5°E12 032H27 5009/10DVB-S2/QPSKOFF181
C Music TVMPEG-423,5°E12 090V29 9002/3DVB-S2/8PSKOFF180
Skylink OchutnávkaMPEG-423,5°E12 344H29 9002/3DVB-S2/8PSKOFF7

▲ Tab č. 1 - Technické parametry programů Skylinku

redakce





Reklama




Vybrané články