Quantcast

Antik Sat začlenil programy Discovery a Eurosport do balíčků

| Tisk

logo Košický operátor Antik Telecom nedávno zařadil dokumentární a sportovní kanály skupiny Discovery Networks do své nabídky satelitní televize Antik Sat. Od svého zařazení byly programy dostupné jen zákazníkům nejvyššího balíčku Všetko čo potrebuješ. Nyní zákazníci najdou některé stanice i v nižších balíčcích.

ČTĚTE TAKÉ:
* Antik Sat se rozšířil o programy Discovery

Sportovní programy Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD a dokumentární stanice Animal Planet HD, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, Discovery Channel CZ, TLC a Investigation Discovery HD jsou dostupné abonentům satelitní služby Antik Sat v rámci nejvyššího tarifu "Všetko čo potrebuješ". Pokud klientům postačí jen některé z těchto stanic, může si zvolit nižší balíček "Domáca pohoda" či "Rodinná zábava". V prvně uvedeném jsou stanice Animal Planet HD, Discovery Channel CZ a TLC CZ. V tarifu "Rodinná zábava" se nacházejí z výše uvedených osmi stanic Discovery Networks jen program Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD.

ProgramDomáca pohodaRodinná zábavaVšetko čo potrebuješ
Animal Planet HDX-X
Discovery HD Showcase--X
Discovery Science HD--X
Investigation Discovery HD--X
Discovery Channel CZX-X
TLCX-X
Eurosport 1 HD-XX
Eurosport 2 HD-XX

▲ Tabulka č. 1 - Umístění programů skupiny Discovery v balíčcích Antik Satu (X ... program je součástí balíčku, - ... není součástí balíčku)



Antik Sat jako jediná DTH platforma na Slovensku donedávna neobsahovala žádný z programů Discovery a Eurosport. Nyní srovnává krok s konkurencí a v řadě případů ji dokonce předběhla.

Platforma Antik Sat je šířena z kapacit společnosti TAG (Telekom Austria Group) na satelitu Eutelsat 16A na pozici 16°E. Vysílání je zakódováno systémem Conax. Zmíněné SD programy Discovery jsou šířeny v HEVC (H.265), HD stanice používají kodek MPEG-4/AVC (H.264).

redakce





Reklama




Vybrané články