Quantcast

Plustelka a Plustelka Viac se rozšiřují do dalších lokalit

| Tisk

logo Slovenská placená terestrická platforma Plustelka a doplňkový balíček Plustelka Viac se rozšiřují do dalších lokalit na Slovensku. Aktuálně tuto službu mohou přijímat domácnosti již v sedmi lokalitách.

Společnost Towercom ohlásila další rozšíření pokrytí Plustelky a Plustelky Viac. Do září (septembra) je naplánované spuštění Plustelky Viac na dalších sedmi vysílačích a to i v nových lokalitách jako jsou Bachledova dolina (15.7.), Trnava (1.8.), Nové Zámky (1.8.), Malacky (1.9.) či Štrbské Pleso (1.9.2018).

Rozšířený balíček Plustelka Viac byl doposud dostupný ze sedmi vysílačů - Bratislava, Nitra, Topoľčany, Banská Bystrica, Tatranská Lomnica, Prešov a Košice.

logo Vedle balíčku Plustelka Viac rozšiřuje společnost Towercom také dostupnost hlavního placeného balíčku Plustelka. Nově si programy této služby naladí domácnosti v okolí vysílačů Stropkov a Rožňava (od 1.8.2018) a od prvního září také v okolí vysílačů Prievidza a Bojnice.



Naším cieľom je približovať sa a uspokojovať potreby televizných divákov a neustále pracovať na tom, aby sme im priniesli čo najlepší divácky zážitok,” uvedl Ivan Peschl, ředitel společnosti Towercom.

Balíček Plustelka tvoří 20 programů za cenu od 4,99 eur měsíčně. Doplňkový balíček Plustelka Viac obsahuje dalších sedm stanic převážně v HD rozlišení za měsíční doplatek 2,99 eur.

redakce





Reklama




Vybrané články