Quantcast

Digi CZ: Všechny stanice Novy od října v HD rozlišení

| Tisk

logo Všechny programy televizní skupiny Nova budou od října dostupné pro abonenty satelitní služby Nová Digi TV CZ ve vysokém rozlišení (HDTV). Zákazníci tak budou moci vedle stávajícího programu Nova HD sledovat i stanice Nova Cinema HD, Nova Action HD, Nova 2 HD a Nova Gold HD. Doposud jsou programy Nova Cinema, Nova Action, Nova 2 a Nova Gold poskytovány v klasickém SD rozlišení. Od 1.10.2018 budou v HD kvalitě.

Vedle přechodu programů Novy do HD se mohou abonenti těšit ještě na další změnu, která je potěší. Dokumentární kanál History z balíčku EXTRA bude již od září dostupný v HD rozlišení. History HD vysílá stejný obsah jako původní SD verze stanice. Liší se technickou kvalitou přenosu.



Zvýšení obrazové kvality u programů televizní skupiny Nova a stanice History nebude jedinou novinkou. V rámci promo akce je od září do konce roku dostupných 8 programů z balíčku ExTRA a SPORT pro všechny zákazníky. Konkrétně se jedná o stanice Nova Sport 2 HD, Crime and Investigation, Auto Motor Sport, Filmbox Premium HD, Discovery Turbo Xtra, DoQ, Fine Living a Filmbox Family.

Druhý program ze skupiny DIGI SPORT je nově poskytován pro všechny zákazníky. Stanice Digi Sport 2 HD se stala součástí Základního balíčku. Všichni zákazníci DIGI TV tak budou moci sledovat ten nejlepší evropský fotbal, který je k vidění v německé, italské a španělské lize. Záměrem bylo, aby si zákazníci nemuseli připlácet za fotbal, který byl dříve k dispozici v základním balíčku (tj. než kanály Eurosport, Sport 1 a Sport 2 přišly o práva k italské, německé a francouzské fotbalové lize). V ZÁKLADNÍM balíčku se dále objeví Fightbox, stanice vysílající atraktivní bojové sporty a také další nové kanály zaměřené na motoristy Auto Motor Sport a Discovery Turbo Extra. Oba motoristické kanály zpřístupní DIGI TV v rámci promo akce všem zákazníkům do konce roku v ZÁKLADNÍM balíčku.

redakce





Reklama




Vybrané články