Quantcast

Nová Digi TV SK zařadí kanál Folklorika, BBC Earth HD a 4 maďarské stanice

| Tisk

logo Na další rozšíření programové nabídky se mohou těšit zákazníci satelitní pay-tv služby Nová Digi TV SK. Od poloviny listopadu se dočkají dvou lokalizovaných programů a dalších maďarských stanic.

Exkluzivní hudební a zábavní kanál Folklorika TV bude dostupný většímu počtu zákazníků. Společnost Slovak Telekom zatím poskytovala tuto stanici jen zákazníkům internetové Magio TV a satelitní Magio Sat. Nyní bude program v nabídce i sesterské satelitní platformy Nová Digi TV SK. Stanice bude součástí nejnižšího multikanálového balíčku Štandard, který bude po tomto rozšíření obsahovat již 67 televizních programů, z toho 30 v HD rozlišení.

Program Folklorika TV bude do nabídky zařazen 15.11.2018. Folklorika se těší mimořádné popularitě u zákazníků Magio TV, kde byla stanice na čele hudebních programů. Dá se tedy očekávat, že poroste zájem o tuto novou lidovou televizi.

V balíčku Štandard nově figuruje také zpravodajský kanál ČT24 HD, který je doposud dostupný jen v SD rozlišení.

Zákazníci s vyšším balíčkem Premium získají od stejného data (15.11.2018) nový exkluzivní dokumentární kanál BBC Earth HD. Po tomto rozšíření budou mít zákazníci celkem 38 stanic v HD rozlišení za navýšenou cenu 13,60 eur měsíčně. Původní balíček MAXI, který mohl zákazník pořídit za 12,90 eur, byl zrušen. Od listopadu je nabízen balíček Premium za 13,60 eur měsíčně. Obsahuje jinak stejné programy jako původní MAXI.

Modulaci programu BBC Earth HD bude zákazníkům poskytovat společnost Telenor Satellite (TSBc), která již včera připojila českou audio stopu a titulky a vytvořila novou virtuální pozici BBC Earth HD (ST) pro potřeby DTH platforem společnosti Slovak Telekomu.



Od poloviny listopadu bude Nová Digi TV SK poskytovat další programy v maďarském jazyce. Balíček Extra HD+ bude rozšířen o filmový kanál Film4, retro program RTL Gold a zábavní stanice Galaxy4 a Prime.

V rámci promo akce budou programy Folklorika, BBC Earth HD a Ťuki TV HD dostupné do konce roku pro všechny stávající a nové zákazníky.

redakce





Reklama




Vybrané články