Quantcast

Adventure TV testuje v paketu Skylink

| Tisk

logo Na kapacitě lucemburského operátora M7 Group, provozovatele česko-slovenské satelitní platformy Skylink, bylo zahájeno zkušební vysílání nové tématické stanice Adventure TV. Jedná se o další stanici polského provozovatele MWE Networks International s.r.o.

Adventure TV je nový projekt polské firmy Michał Winnicki Entertainment. V dubnu letošního roku otevřela v Praze svoji pobočku MWE Networks International s.r.o. pro svoji expanzi na další televizní trhy. MWE již působí na českém, slovenském ale i litevském trhu.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Adventure TV testuje v paketu Skylink

První stanicí z portfolia firmy MWE Networks International je na českém a slovenském trhu hudební televize Power TV s aktuálními videoklipy. Vysílá od 1.8.2018.

Nejnovější projekt provozovatele na českém a slovenském trhu se jmenuje Adventure TV. Vysílá od 1.12.2018 a program je již dostupný u některých kabelových operátorů. Jako první ze satelitních poskytovatelů televizníchslužeb zařazuje novou stanici do své nabídky operátor platformy Skylink.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Adventure TV testuje v paketu Skylink

Adventure TV je dokumentární stanice, která se zaměřuje na širokou škálu polské a zahraniční produkce. Ve vysílání jsou především dobrodružné pořady a dokumenty. Program cílí zejména na mužské publikum, které v programu najde magazíny o lovu a rybolovu, divoké přírodě a dobrodružství.

Skylink testuje stanici Adventure TV v MPEG-4 (H.264) v SD rozlišení.

V další fázi se po programech Power TV a Adventure TV objeví na našem trhu stanice TopKids.

technické parametry - Adventure TV:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 11,739 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29900
FEC: 2/3
norma: DVB-S2


modulace: 8PSK

pozice: Test
stanice: Adventure TV
service ID: 6160
video PID: 560 (MPEG-4/SD)
audio PID: 116 (česky, MPEG)
CA systémy: Irdeto (CAID 0624), Viaccess (CAID 0500/051910)

redakce





Reklama




Vybrané články