Quantcast

SES dodává služby do 355 milionů domácností

| Tisk

logo Lucemburský satelitní operátor SES (Astra) posiluje svoji pozici předního světového video distributora prostřednictvím satelitu. Počet televizních domácností, kterým dodává služby, v roce 2018 vzrostl o více než 4 miliony na více než 355 milionů.

Výsledky každoročního průzkumu trhu SES zdůraznily další růst technického dosahu SES a zdůraznily významnou úlohu satelitu při poskytování videa velkému publiku přímo a nepřímo spolehlivým a nákladově efektivním způsobem.

Data ukázala nárůst technického dosahu SES v Evropě, Latinské Americe, Asii a Tichomoří a Africe. V Africe byla do průzkumu zařazena Keňa, kde více než 2 miliony televizních domácností v celé zemi spoléhají na distribuci televizních programů operátorem SES.

V Evropě zůstává satelitní vysílání, zejména DTH, vedoucí distribuční technologií, přes kterou obsluhuje 167 milionů televizních domácností po celém kontinentu.


obrázek

▲ Obr č. 1 - SES Satellite Monitor (foto: SES)

Flotila SES také dodává video obsah 72 milionům domácností po celé Severní Americe, zejména prostřednictvím důležitých amerických kabelových čtvrtí.

Na ostatních trzích SES nadále rozšiřuje svůj technický dosah a nyní dodává programy a služby 102,6 milionům televizních domácností v oblasti Asie a Tichomoří, Latinské Ameriky a Afriky.



Výsledky podtrhují zásadní cenově výhodné řešení satelitního vysílání jako vysoce atraktivní platformy pro spolehlivé a cenově efektivní poskytování videa velkému počtu diváků. Tyto vlastnosti z něj činí ideální pro distribuci HD a Ultra HD obsahu. SES dnes dodává více než 2.800 HD programů a více než 40 komerčních Ultra HD stanic, což je více než kterýkoliv jiný poskytovatel satelitních služeb.

Rok 2018 byl 25. výročím průzkumu Satellite Monitor. Poskytuje podrobné údaje o dosahu SES a trendech sledování videa a jsou cenným nástrojem pro zákazníky SES, kteří podporují pozici SES jako důvěryhodného partnera předních světových vysílatelů a vlastníků obsahu.

redakce





Reklama




Vybrané články