Quantcast

CAM 803 - nový Nagra modul pro Skylink

| Tisk

Na český a slovenský trh se v nadcházejících týdnech dostane do prodeje nový přístupový modul pro příjem programové nabídky česko-slovenské satelitní platformy Skylink, kterou provozuje společnost M7 Group (Canal+ Luxembourg). Nový modul nese označení CAM 803.

Pod obchodním označením CAM 803 se skrývá dekódovací modul se systémem podmíněného přístupu Nagra MA (Nagra Media Access/Nagravision) se zabudovanou virtuální přístupovou kartou Skylink. Podobně jako v případě dříve uvedeného modulu CAM 701 se systémem Viaccess Orca.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Balení nového CAM 803 Nagra pro Skylink (foto: M7 Group)

Přístupový modul rozšíří nabídku přijímacího zařízení na trhu pro satelitní platformu Skylink. Po přijímači Kaon MZ-52 s integrovaným dekodérem NAGRA přichází na trh řešení, které je určeno pro televizory, případně pro set top boxy s podporou CI+ rozhraní.

Firmware modulu bude podporovat funkci FastScan pro rychlou instalaci programové nabídky Skylinku pro český a slovenský trh. Menu modulu bude v češtině a slovenštině. Doporučená prodejní cena bude 1100 Kč včetně DPH v Česku, resp. 41 eur na Slovensku.



Do prodejní sítě se modul dostane během listopadu (november) 2021.

Je třeba zdůraznit, že s uvedením dalšího přijímacího zařízení se systémem NAGRA nedochází k žádným změnám pro stávající zákazníky Skylink. Současné moduly a přijímače s licencovaným dekodérem Irdeto a Viaccess zůstávají nadále využitelné pro všechny programy, které nabízí Skylink ze satelitů Astra na pozicích 23,5°E a 19,2°E.

redakce





Reklama




Vybrané články