Quantcast

Antik Sat: Start RTVS Šport HD a Arcadia World

| Tisk

Se stěhováním programů Antik Sat na nové vysílací parametry dochází také k programovým změnám. Diváky potěší zařazení nového sportovního kanálu veřejnoprávního vysílatele RTVS Šport HD a dále stanice Arcardia World.

Košický operátor Antik Telecom se rozhodl provést úpravu v programové nabídce na satelitní službě Antik Sat. Dva méně sledované programy TV Noe a Mňam TV nahradil stanicemi RTVS Šport HD a Arcadia World. Diváci Antik Satu mohou programové služby TV Noe a Mňam TV sledovat i nadále a to v IPTV části na hybridních set top boxech operátora. Žádný program tedy fakticky vyřazen nebyl. Pouze se změnila forma distribuce programu.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Satelitní televize Antik Sat (foto: Antik Telecom)

RTVS Šport HD je nový programový okruh slovenského veřejnoprávního vysílatele RTVS (Rozhlas a televize Slovenska) zaměřeného na sport a zdravý životní styl. Stanice začala vysílat krátce před vánočními svátky 2021 a po necelém měsíci od svého spuštění je program k dispozici v satelitní části Antik Satu.

Arcadia TV je televizní stanice se kterou můžete cestovat do zajímavých zemí světa. Můžete poznat fascinující města, světové kulturní památky a metropole s jejich tradicemi. Program ve vícero jazykových verzích přináší mix tohoto nejlepšího pro všechny, kteří milují cestování, přírodu a rozmanitou kulturu světa.

technické parametry

satelit: Eutelsat 16A (16°E)
frekvence: 11,094 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 4/5
norma: DVB-S2
modulace: QPSK

Arcadia World.
service ID: 1206
video PID: (MPEG-4/SD)


audio PID: 1602 (MPEG, anglicky), 1603 (MPEG, anglicky)
CA systém: Conax (CAID 0B00)

RTVS Šport HD.
service ID: 1224
video PID: 3401 (HEVC/HD)
audio PID: 3402 (AAC, slovensky), 3403 (AAC, slovensky), 3404 (AAC, různý), 3405 (AAC, slovensky)
CA systém: Conax (CAID 0B00)

redakce





Reklama




Vybrané články