Quantcast

Telly vyřadí programy Arena Sport 1 a Arena Sport 2

| Tisk

Programová nabídka satelitní a internetové televizní platformy Telly dozná změny. Z programových balíčků operátora budou vyřazeny sportovní stanice Arena Sport 1 a Arena Sport 2.

Špatná zpráva pro sportovní fanoušky. Provozovatel placené televize Telly se rozhodl vyřadit ze své nabídky kanály Arena Sport 1 a Arena Sport 2. Oba zmíněné programy opustí nabídku Telly k 28.2.2022, kdy skončí platnost smluv umožňující distribuci stanic.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Satelitní televize Telly (foto: Telly)

V satelitní a internetové nabídce Telly je poskytován program Arena Sport 1 HD, v internetové navíc i Arena Sport 2 HD.



Po vyřazení těchto dvou sportovních kanálů budou mít sportovní fanoušci dostatek stanic se sportovním obsahem - ČT sport HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Nova Sport 3 HD, Nova Sport 4 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Premier Sport 1 HD, Premier Sport 2 HD, Golf Channel (HD) a Fightbox (HD). Poslední dvě vyjmenované stanice jsou dostupné na satelitu v SD, v OTT službě v HD rozlišení.

Připomeňme, že relativně nedávno - v srpnu loňského roku byly do nabídky Telly na satelitu a internetu přidány nové prémiové sportovní kanály Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD a také Premier Sport 2 HD. Divákům nabízejí nejpopulárnější evropské fotbalové soutěže - Ligu mistrů UEFA, španělskou LaLigu, německou Bundesligu a italskou Serii A. Vedle top lig budou stanice vysílat i druhé fotbalové soutěže ze Španělska a Německa. Z nabídky byly naopak vyřazeny programy Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 a OTT eventový kanál Digi Sport 6.

redakce





Reklama




Vybrané články