Quantcast

Telly: FilmBox Stars nově v HD rozlišení

| Tisk

Televizní operátor Telly dále vylepšuje svoji programovou nabídku. Filmový kanál FilmBox Star byl na internetové platformě provozovatele překlopen do vysokého rozlišení (HDTV). Telly aktuálně nabízí 78 stanic v HD.

FilmBox Stars HD nabízí nejen strhující dramata a krimi thrillery, ale i rodinnou zábavu a televizní seriály. Stanice patří do skupiny kanálů FilmBox filmové a distribuční společnosti SPI International.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Televizní platforma Telly (foto: Telly)

Stanici FilmBox Stars HD mohou sledovat všichni zákazníci internetové služby Telly, kteří využívají balíčky Střední nebo Velký. Aktualizace kanálu proběhla automaticky.



Pro satelitní diváky Telly se v tuto chvíli nic nemění - stanice je v tomto případě dostupná v SD.

Připomeňme, že pro diváky Telly na satelitu došlo v minulých dnech k přesunu stanic Animal Planet, Discovery Science, ID a Travel Channel na jiný vysílací transpondér. Programy se přesunuly ze satelitu Intelsat 10-02 (1°W) na družici Thor 6 (0,8°W), na kmitočet 12,456 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK. Novou distribuci zajistila společnost Slovak Telekom (ST), která dodává satelitní služby pro operátora Telly.

redakce





Reklama




Vybrané články