Quantcast

Skylink TV pre Orange nabídne anglickou Premier League

| Tisk

Zákazníci satelitní služby Skylink TV pre Orange budou moci v nadcházejících sezónách sledovat anglickou fotbalovou Premier League na nové prémiové sportovní stanici. Nejvyšší anglická fotbalová soutěž bude exkluzivně šířena na nové televizní stanici CANAL+ Sport, která vedle samotných zápasů přinese i řadu dalších atraktivních novinek.

Stanice CANAL+ Sport začne vysílat v létě. Divákům přinese možnost sledovat v přímém přenosu všechny zápasy Premier League. Od září (septembra) bude nový program CANAL+ Sport dostupný i pro diváky Skylink TV pre Orange a to v rámci nového balíčku Kombi+ a prémiového balíku CANAL+ Sport.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Sportovní fanoušci u televizní obrazovky (foto: Orange)

Spolu s anglickou Premier League získá zákazník s balíčkem Kombi+ za měsíční poplatek 19,90 eur i stanice Sport1 a Sport2, které přinášejí vedle fotbalu i přenosy závodů Formule 1.

Prémiový balík CANAL+ Sport bude pro klienty Skylink TV pre Orange dostupný za 7,49 eur měsíčně. Oba balíčky budou k dispozici bez vázanosti a zákazníci společnosti Orange jej budou moci mít ještě za výhodnější cenu v rámci služeb Love ke svému hlasovému paušálu a internetu.



Satelitní služba Skylink TV pre Orange se vysílá přes satelitní systém Astra 3B (23,5°E) a Astra (19,2°E). Tedy z pozice ze které vysílá i česko-slovenská platforma Skylink.

DTH služba Skylink TV pre Orange vznikla po ukončení provozu původní platformy Orange TV cez satelit na družici Eutelsat 16A (16°E) a je určena zejména pro zákazníky Orange, kteří nemohli přejít na televizní služby poskytované přes internetové a optické sítě.

redakce





Reklama




Vybrané články