Quantcast

Šláger Muzika odstartoval v multiplexu 24

| Tisk

Programová nabídka celoplošného multiplexu 24 se rozšířila o další televizní program. Společnost Digital Broadcasting, která tuto vysílací síť provozuje, zařadila do tohoto muxu stanici Šláger Muzika (Šlágr Muzika).

DVB-T2 multiplex 24 je bohatší o další bezplatný program - Šláger Muzika. Jde již o druhou stanici pod značkou "Šláger", kterou šíří tato pozemní platforma. Na klasickou pozemní anténu bylo doposud možné přijímat hlavní kanál Šláger Originál.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Šláger Muzika - záběr z příjmu stanice z multiplexu 24

Díky vstupu stanice Šláger Muzika se významně rozšiřuje dostupnost dalšího programu společnosti Československá Muzika, s.r.o., která obě stanice provozuje. Připomeňme, že Šláger Muzika získal vysílací licenci na Slovensku 4. listopadu 2020. Podle licenčních podmínek má nabízet 24 hodinový program složený z doplňkového vysílání - prodej zvukových nosičů prostřednictvím televizní obrazovky. Stanice vysílá slovensky a česky.



Do skupiny kanálů Šláger patří také stanice Šláger Premium. Ta je nabízena prostřednictvím satelitních a kabelových operátorů jako placený program. Jde o hudební stanici různých žánrů.

DVB-T2 multiplex 24 svým signálem je dostupný pro 97,6 procent populace České republiky a šíří programy skupiny Nova (TV Nova, Nova Action, Nova Fun, Nova Gold, Nova Lady), TV Relax, TV Rebel, JOJ Family, CS Mystery, Paramount Network, Sport 5, ABC, Šláger Originál a nejnověji Šláger Muzika, Nickelodeon Ukraine Pluto TV, TV přes anténu a jedna programová pozice v regionech je využívána pro regionální kanál. Dále jsou v multiplexu také tři rozhlasové programy - Rádio Čas, Rádio Čas Rock a Rádio Dálnice.

redakce





Reklama




Vybrané články