Quantcast

Telly vyřadí CNN a Cartoon Network

| Tisk

Americký zpravodajský kanál CNN International a dětská televize Cartoon Network zmizí na konci tohoto měsíce z balíčků televizního operátora Telly. Místo těchto dvou stanic mohou diváci sledovat jiné programy s podobným zaměřením.

"Dnem 31. 3. 2023 dojde k vyřazení zahraničních kanálů CNN a Cartoon Network z nabídky Telly z důvodu konce platnosti vysílacích smluv na tyto kanály," uvedl operátor Telly k chystané změně v programové nabídce.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Platforma Telly. Ilustrační foto (foto: Telly)

Provozovatel televizní služby zároveň uvedl, že i po vyřazení CNN z nabídky mohou diváci sledovat zpravodajství na jiných kanálech - českých stanic CNN Prima News a ČT24, slovenské TA3 či britské BBC World News.

Pohádky a zábavné pořady pro nejmenší najdou abonenti Telly na kanálech Minimax, Disney Channel, Nickelodeon, Nicktoons, ducktv a ČT:D.



Vyřazení programů může souviset s nedohodou na podobě smlouvy na další roky s provozovatelem stanic v době rychle rostoucích nákladů. Provozovatelé televizních platforem proto řeší, jak zajistit cenově dostupnou nabídku bez výrazného zdražení služeb. Řešením je proto vyřazení některých programů, které jsou obsahově pokryty jinými stanicemi.

Telly provozuje internetovou (OTT) a satelitní (DTH) platformu.

redakce





Reklama




Vybrané články