Quantcast

Novinka na českém trhu - Humax CR FOX

| Tisk

Přijímač pro příjem Czechlink či UPC Direct + FTA,
moderní přístroj za rozumnou cenu.

Na českém trhu se objevila očekávaná novinka - přijímač Humax CR-FOX. Nový přijímač má vestavěn dekodér Cryptoworks, rozšiřuje tedy nabídku přijímačů pro příjem české televize ze satelitu, k němuž je třeba vždy použít také příslušnou přístupovou kartu. Přijímač HUMAX CR-FOX může díky zajímavé ceně a slušnému vybavení zaujmout spoustu diváků i zákazníků, kteří potřebují spolehlivé a nenáročné zařízení pro příjem českých programů a všech volných programů ze satelitů.

Humax CR-FOXPřijímač vychází z koncepce svých "bratříčků", přijímačů Humax VA FOX a NA FOX. Je umístěn ve skříňce stených rozměrů a i samotné funkce přístroje jsou velice podobné uvedeným přístrojům. Rozdíl je hlavně ve vybavení přijímače dekodérem Cryptoworks a v dalším vylepšení.Přijímač Humax CR FOX je svými možnostmi a využitím také velmi podobný přijímači Humax 5510. Oproti dražšímu 5510 nový CR FOX postrádá výstupní modulátor, display na předním panelu a digitální výstup zvuku. Má 2700 předvoleb.

Parametry přijímače jsou velmi zajímavé. Je vybaven zcela novým softwarem, plně podporujícím všechny novinky i vylepšení Humaxů vyšší řady 5xxx. Samozřejmostí je podpora natáčení (32 družic, DiSEqC 1.2 Stab HH, ScanMaster), nově jsou v menu i softwarové limity otáčení. Přijímač má samozřejmě i české menu, EPG, podporu teletextu, a další nové funkce. Upgrade software je možné pomocí PC a sw utility WDN4OAK.Další informace:

DALŠÍ VLASTNOSTI:

* MPEG-2 Digital & plně DVB kompaktibilní
* Příjem SCPC & MCPC z C/Ku-pásma satelitů
* Vstupní frekvence 950 - 2150 MHz, symbolová rychlost (SR) 2 ~ 31 Ms/s
* Kapacita 2700 programových míst pro TV a rozhlasové programy
* Zobrazování přívětivého EPG (=Electronic Program Guide) a PI (=Information Plate)
* Ovládání DiSEqC 1.0 a DiSEqC 1.2
* Plug & Play instalace programů automatickým vyhledáváním
* Podpora "letter" skrytých titulků (DVB A009) & teletextu (DVB ETS300 472) vložené v VBI
* Několikajazyčné OSD, včetně češtiny
* Uživatelsky přívětivé OSD a jednoduché MENU
* Upgrade SW ze satelitu Astra 19,2E
* MPEG/MusiCam Layer I and II, CD kvalita zvuku

Na první pohled nenápadný, ale elegantní přijímač malých rozměrů bude zřejmě oblíbeným přístrojem českých diváků, kterým vyhovuje příjem českých programů (Czechlink či UPC Direct) a všech dostupných volných programů ze satelitů.Na českém trhu je Humax CR-FOX nabízen za ceny kolem 11 tisíc Kč, v kompletu včetně paraboly, konvertoru a karty Czechlink jej zakoupíte v cenách kolem 15 tisíc Kč. Dalším doplněním o natáčecí zařízení je možné získat kvalitní kompletní zařízení pro příjem velkého množství družic i českých programů za výhodnou cenu pod 20 tisíc Kč.

Hodnocení:

- Přístroj nemá modulátor
- Nemá digitální výstup zvuku
- Nemá displej na předním panelu



+ České menu
+ EPG
+ Podpora 32 družic
+ Nové softwarové vybavení
+ Malé rozměry, příjemný vzhled
+ Cena

Díky zajímavé ceně a modernímu vybavení by se mohl Humax CR - FOX stát hitem letošního podzimu, tedy v době, kdy se hledají možnosti náhrady příjmu končícího vysílání MMDS.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články