Quantcast

Skylink: HBO Comedy kvůli smutku přerušilo vysílání

| redakce | tisk

Komediální seriálový a filmový kanál HBO Comedy dnes na satelitní platformě Skylink dočasně přerušil vysílání. Abonenti této služby a klienti dalších operátorů pay-tv mohou na pozici HBO Comedy vidět textovou informaci.

"Vážení diváci, v životě jsou bohužel chvíle, kdy musí legrace na čas stranou. K pravidelnému programu HBO Comedy se vrátíme po skončení státního smutku, v pátek 23.12.2011. Děkujeme Vám za pochopení. Vaše HBO," stojí v textové informaci vedle fotografie bývalého prezidenta České republiky Václava Havla, který v neděli 18.12.2011 zemřel.

Skylink: HBO Comedy kvůli smutku přerušilo vysílání
▲ Skylink: HBO Comedy kvůli smutku přerušilo vysílání

HBO Comedy je šířeno v rámci nabídky Skylink na družici Astra 3B (23,5°E), na kmit. 11,797 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK v MPEG-4/SD a je dostupné na nových Irdeto a ICE kartách operátora.

Vysílání HBO Comedy pokračuje v některých dalších distribucích. Program bez přerušení mohou sledovat abonenti satelitních služeb freeSAT v Česku a na Slovensku a také klienti UPC Direct v Maďarsku. Důvodem pokračování této distribuce je šíření programu do více zemí.

Z důvodu vyhlášení státního smutku mění i další televize svůj předsváteční program. Z vysílání České televize (ČT), TV Nova a Nova Cinema zmizely zábavné pořady, komedie a některé pohádky.

Státní smutek vyhlásila vláda České republiky na 21. až 23.12.2011.





Reklama




Vybrané články