Quantcast

Viasat Ukraine zařazuje program Penthouse

| redakce | tisk

Abonenti erotických kanálů ukrajinské satelitní pay-tv platformy Viasat Ukraine nemuseli dlouho čekat na zařazení nové stanice po nedávném vyřazení programu Erotica TV. Náhradou za tuto stanici je zmíněný program Penthouse.

Kanál Penthouse se objevil v SD rozlišení na původní pozici stanice Erotica TV. Stanice vysílá pouze v nočních hodinách. Vysílání je zakódováno systémy Videoguard a Verimatrix.

Operátor ukrajinské platformy Viasat Ukraine umožňuje objednání erotických programů v opci "Dorosly" za 39 hřiven měsíčně. Tento balíček obsahuje také programy Erox HD a Playboy TV.

Penthouse je známý také klientům nizozemské platformy Joyne a německé kabelové M7 Deutschland z pozice 9°E, francouzských Canal France a Orange TV France z pozice 19,2°E, nizozemské Canal Digitaal a česko-slovenské platformy Skylink z pozice 23,5°E.

Zatímco v jiných satelitních platformách Penthouse může vysílat v rozšířené verzi, na Ukrajině smí šířit svůj program jen od půlnoci do čtvrté hodiny ranní. Časové omezení je dané ukrajinskou legislativou.

technické parametry - Penthouse:

Astra 4A (4,8°E), freq. 12,207 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Videoguard a Verimatrix

zdroj: telesat-news.net + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články