Quantcast

Trikolor TV má 10 milionů abonentů HD

| redakce | tiskobrázek k článku: Trikolor TV má 10 milionů abonentů HD

V listopadu 2018 dosáhl počet abonentů Trikolor TV hranice 10 milionů a dnes více než 60 procent všech diváků HD programů v Rusku sleduje programy ve vysokém rozlišení (HDTV) prostřednictvím platformy Trikolor TV.

Za 6 let vývoje HD nabídky se Trikolor TV z pohledu počtu zákazníků stal druhým největším poskytovatelem programů v HD rozlišení. Pro srovnání - americká platforma DirecTV má 18,9 milionů zákazníků a Dish Networks 9,8 milionů, Sky 8,4 milionů.

"V roce 2012 jsme se soustředili na vývoj HD vysílání, protože víme, že ruský televizní divák je připraven přijímat obsah ve vyšší kvalitě. 10 milionů domácností s HD napříč zemí od společnosti Trikolor TV je důkazem toho, že jsme zvolili správný kurz," říká Pavel Stešin, ředitel Trikolor TV.

V hlavním balíčku Trikolor TV se nachází 44 HD programů různých žánrů, včetně HD verzí pěti federálních kanálů. Operátor má 8 vlastních filmových HD kanálů, které jsou dostupné výhradně pro zákazníky Trikolor TV: Šokirujušeje, Romantičnoje, Kinopremium HD, Ostrosjužetnoje HD, Naš Kinoroman, Naš Detektiv, Naše Ljubimoje, Kinopokaz HD 2.

Trikolor TV měla na konci třetího kvartálu více než 12,201 milionu zákazníků.





Reklama




Vybrané články