Quantcast

TV Prima požádala o licence pro nový kanál

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Prima požádala o licence pro nový kanál

Provozovatel české televizní skupiny Prima, společnost FTV Prima, s.r.o., pravděpodobně hodlá rozšířit svoji rodinu televizní stanic. Českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) požádala o udělení licencí pro nový kanál.

FTV Prima požaduje licenci pro stanici s názvem Prima ? (Prima s otazníkem), kterou chce šířit prostřednictvím pozemního vysílání (DVB-T2) a zvláštních přenosových systémů (internetu).

logo TV Prima
▲ logo TV Prima

"V tuto chvíli nebudeme žádost o licenci komentovat. Případné podrobnosti včas sdělíme," uvedla na dotaz webu parabola.cz Gabriela Semová, mluvčí skupiny Prima.

Společnost v listopadu loňského roku získala licence pro pozemní a satelitní vysílání programů Prima MAX +1 a Prima KRIMI +1, což by měly být časově posunuté verze stávajících stanic Prima MAX a Prima KRIMI. Posunuté verze zatím v pozemním multiplexu a ani na satelitu nevysílají.

Vysílatel aktuálně provozuje jeden program s časový posunem - hlavní kanál Prima. Stanice se nejprve objevila v satelitní platformě Skylink (Astra 3B), v listopadu 2020 také v pozemním vysílání.

Televizní skupina Prima aktuálně provozuje plnoformátový kanál Prima, mužský Prima COOL, ženský Prima LOVE, krimi kanál Prima KRIMI, filmový Prima MAX, dokumentární Prima ZOOM, zpravodajský kanál CNN Prima NEWS, časově posunutou verzi Prima +1 a na Slovensku stanici Prima PLUS.





Reklama




Vybrané články