Quantcast

Čtvrteční seriálové novinky přilákaly diváky

| redakce | tisk

Ve čtvrtek večer odstartovaly souběžně na TV Nova a TV Prima nové seriálové projekty. TV Nova uvedla první díl kriminálního seriálu Odznak Vysočina, TV Prima divákům nabídla seriál z prostředí zoologické zahrady pojmenovaný jednoduše ZOO.

Na TV Nova krimi seriál zaujal 35,01% diváků v CS (cílové skupině) 15 až 54 let u televizních obrazovek. Celkem se na seriál z prostředí krásné Vysočiny dívalo 1 425 000 diváků širší věkové skupiny 4+.

Seriál Odznak Vysočina (foto: TV Nova)
▲ Seriál Odznak Vysočina (foto: TV Nova)

První díl rodinného seriálu ZOO, který přináší příběhy ze zoologické zahrady, si ve čtvrtek nenechalo ujít na TV Prima 1 421 000 diváků v CS 4+ (share 31,53%).

Úspěšné byly i další programové taháky obou největších komerčních skupin. Na jediný večer se na obrazovku Nova Gold vrátil seriál Ordinace v růžové zahradě 2. Díl, který se vůbec poprvé objevil na bezplatné stanici, přitáhl 72 tisíc diváků v CS 4+. Seriál je možné sledovat na Voyo.

Seriál ZOO (foto: TV Prima)
▲ Seriál ZOO (foto: TV Prima)

Půl hodiny před startem seriálu ZOO odvysílala TV Prima premiérový díl svého nejoblíbenějšího seriálu - Slunečné. Nové příběhy sledovalo 954 tisíc diváků v CS 4+ (share 21,82%).

Další díly seriálů Odznak Vysočina a ZOO se vysílají opět za týden ve čtvrtek 20. ledna 2022.





Reklama




Vybrané články