Quantcast

Galaxie Sport začala vysílat 4 kanálový zvuk

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Galaxie Sport začala vysílat 4 kanálový zvuk

Placený sportovní kanál Galaxie Sport začal vysílat pořady s 4 kanálovým zvukem. Abonenti této stanice mohou nyní vysílání přijímat s audio trackem v češtině/slovenštině v obou kanálech a v originále (také v obou kanálech).

Tato novinka Galaxie Sport byla do provozu uvedena v těchto dnech a mohou ji využívat abonenti Gital, Trade+Technology a SkyLink z platformy CS Link (Astra 3A, 23,5°E, freq. 12,525 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, kódování CryptoWorks) a také zákazníci pay-tv platformy UPC Direct (Astra, 19,2°E, freq. 12,304 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, kódování CryptoWorks + Nagravision 3).

Zákazníci Digi TV v České republice a na Slovensku nemohou přijímat pořady Galaxie Sport s originálním zvukem. Platforma vysílá na obou tracích stejné audio - český a slovenský komentář.

4 kanálový zvuk je jednou z novinek Galaxie Sport. Nedávno se stanice přestěhovala z Hradce Králové do Prahy a začala využívat moderní zpravodajské pracoviště TV Nova. Placený program navýšil kapacitu a dále zlepšil obrazovou kvalitu.





Reklama




Vybrané články