Quantcast

MTV hledá VJ v Česku i na Slovensku

| Tisk

logoPořady MTV Dance Floor Chart a World Chart Express na MTV opouští po šestnácti měsících moderátorka Becky Griffin. Provozovatel sítě MTV Networks ocenil úspěchy uváděných pořadů a přeje Becky Griffin mnoho pracovních úspěchů v další její kariéře. Místo VJ (video deejay) zmíněných pořadů je tak nečekaně volné a MTV se jej bude snažit opět obsadit. Provozovatel nepočítá s hledáním VJ mezi známými osobnostmi a vyhlásil konkurs na průvodce hudebními pořady. Na tomto kroku by nebylo nic tak zajímavého až na skutečnost, že MTV bude novou tvář VJ hledat v pěti zemích v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Izraeli a Rumunsku.

Konkurs bude sponzorovat Kenvelo
Zájemci o moderování na jednom z nejznámějších celosvětových kanálů musí vyplnit přihlášku, kterou získá ve všech prodejnách Kenvelo ve výše uvedených pěti zemích. Vyplněnou přihlášku pak uchazeč odevzdá opět v Kenvelo. Od 12.ledna 2005 probíhat tříkolový konkurs z něhož vejde nový VJ, který bude pocházet z jedné z pěti zemí. Vítěz konkursu bude i uvádět mezinárodní lifestylový magazín, který odstartuje v průběhu roku 2005.

MTV hodlá v letošním roce provést "relaunch" Dance Floor Chart a World Chart Express a představit je v nových formátech. Dance Floor Chart nabízí žebříček aktuálních tanečních videoklipů. World Chart Express přináší pohled na aktuální příčky hitparád v různých zemích světa. Na MTV European se pravidelně objevuje i česká hitparáda, kterou tak mohou vidět diváci ve všech zemích, kde se pořad vysílá.

MTV Networks Europe


MTV Evropa je největší evropská 24hodinová hudební televizní síť, kterou má dosah do 105 miliónů domácností ve 43 zemích přes terestickou či satelitní anténu a kabelovou síť. MTV Europe v současnosti zahrnuje následující kanály MTV UK & Ireland, MTV Italia, MTV Espaňa, MTV Germany (pro Německo, Rakousko a německy hovořící Švýcarsko), MTV France (pro Francii, Belgii a francouzsky hovořící Švýcarsko), MTV NL, MTV Polska, MTV Nordic, MTV Romania, MTV Portugal, MTV Sweden a MTV European (anglickojazyčný kanál, který se vysílá ve 22 zemích včetně České republiky, Slovenska, Řecka, Izraele).
MTV Europe v minulosti získala i hudební televizi TMF v Holandsku, kde působí vedle MTV NL. MTV nabízí 5 digitálních tématických kanálů na britských ostrovech: MTV Dance, MTV Base, MTV Hits, MTV2, VH1 Classic, v řadě evropských zemích se přenášejí kanály MTV Base, MTV Hits, MTV2 a VH1 Classic. Tyto programy jsou i součástí pay-tv UPC Direct v České republice, na Slovensku i v Maďarsku.
MTV provozuje i 8 lokalizovaných serverů: MTVe.com pro MTV Europe/Nordic a Netherland v angličtině, mtv.fr ve francouzštině, mtv.de a mtv2.de v němčině pro středoevropský trh, mtv.it pro diváky v Itálii, mtv.es pro španělský trh, mtv.co.uk pro britský a irský trh, mtv.pl pro polský trh a mtv2europe - anglickojazyčný server.

redakce





Reklama




Vybrané články