Quantcast

Skylink - ochutnávka programů v HDTV

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink zpřístupnila programy vysílané v HD kvalitě všem zákazníkům v PROMO akci.

Od 1. 4. 2009 rozšířil Skylink svou programovou nabídku o další programy ve vysokém rozlišení obrazu HDTV. Zákazníci mohou nyní přijímat až 7 programů HD. Pro zákazníky, kteří ještě neměli možnost špičkovou kvalitu vysílání HD vidět, připravil Skylink možnost celou nabídku programů HD vyzkoušet – ochutnat.

Jak PROMO akci využít
PROMO akci mohou využít všichni zákazníci vybavení satelitním HD přijímačem a televizorem. Stačí odeslat jednu Premium SMS v hodnotě 7,- Kč (ČR), resp. 0,40 EUR (SR). Do několika minut systém aktivaci potvrdí zpětnou SMS odpovědí. Aktivace programového balíčku HD PLUS je v této akci platná 10 dní. Pro jednu registrovanou kartu lze tuto akci využít pouze jednou.

SMS odeslat na telefonní číslo 903 55 07 pro zákazníky z České republiky

SMS odeslat na telefonní číslo 7017 pro zákazníky ze Slovenské republiky



Text SMS SKYLINK HD číslo karty (14 číslic)

Skylink je jedinou televizní platformou, která poskytuje televizi ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) na celém území v České a Slovenské republiky. Programy ve vysokém rozlišení obrazu je možno získat formou standardního předplatného v cenách odpovídajících hodnotě od 10,55 Kč/den. Více na www.skylink.cz .

PR Skylink





Reklama




Vybrané články