Quantcast

CS Link: Volitelná délka předplatného TV programů

| Tisk

logo Digitální satelitní televize CS Link představuje novou unikátní službu – pružnou délku předplatného televizních programů a programových balíčků.



Společnost Media Vision s.r.o., provozovatel satelitní platformy CS Link, informuje o spuštění volitelné délky předplatného televizních programů a programových balíčků.

Služba je založena na svobodném rozhodnutí zákazníka stanovit si libovolnou částku, kterou chce momentálně do předplatného investovat. Na základě zvolené částky se automaticky vypočítá adekvátní délka předplatného. Pro výpočet je používána denní cena vybraného balíku nebo samostatného programu. Zákazník tak není limitován standardními délkami předlatného, které jsou časově vymezeny. “Můžeme to přirovnat k tankování benzínu”, říká Daniel Klička ředitel společnosti. “Načerpáte si buď plnou nádrž, což představuje standardní délku předplatného anebo za 500 Kč, které právě máte v pěněžence” doplňuje Klička. Službu lze využít pro všechy programové balíčky i samostatně předplatitelné programy z nabídky CS Link.

Lucie Gleichová





Reklama




Vybrané články