Quantcast

NGC HD zařazen do nabídky Skylink

| Tisk

logo Operátoři satelitní služby Skylink dnes oficiálně zařadili do své programové nabídky další dokumentární kanál ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) - National Geographic HD. Jedná se o 18. program v HD rozlišení v nabídce operátorů.

NGC HD má k dispozici anglickou a ruskou jazykovou stopu. Česká verze bude spuštěna na podzim letošního roku.

Stanice NGC HD je poskytována abonentům Skylink na nových kartách Irdeto a Irdeto ICE v rámci balíčků Kombi, Multi HD, HD Plus a Komplet. V rámci probíhající akce je do 31.8.2011 dostupná také všem abonentům Multi (pouze karty Irdeto a ICE).

Nat Geo HD přináší dokumenty o různých oblastech poznání: vědu a techniku, historii, archeologii a tajemství přírody. Kanál vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 12,207 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500


FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
PILOT: ON (zapnuto)

Na tomto transpondéru se vysílají dvě pozice NGC. Důležité je mít nastavenou předvolbu Nat Geo HD CZ, která je určená pro český a slovenský trh.

Podobně je pro příjem programů z tohoto kmitočtu mít nastavené správné pozice pro další stanice - NG Wild HD CZ, MTV Live HD CZ, iConcerts HD CZ a Nat Geo HD CZ. Původní pozice (bez písmen CZ na konci názvu pozice) nejsou od 18.7.2011 určené pro náš trh.

redakce





Reklama




Vybrané články