Quantcast

Viasat HD v nabídce Skylinku

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink rozšiřuje svou nabídku o dvojprogram Viasat Nature HD / Viasat History HD (zkráceně Viasat HD).

Skylink dne 4. 1. 2012 rozšířil programovou nabídku placených balíčků KOMBI, HD PLUS, MULTI HD a KOMPLET o další program ve vysokém rozlišení obrazu.

Jedná se o dokumentární program Viasat HD. Nový program je přístupný pro nové karty Irdeto a Irdeto ICE (série 4 2…).

Tento program přináší ve vysokém rozlišení obrazu již známé pořady z programů Viasat Nature a Viasat History (SD). V čase od 06:00 do 18:00 hodin jsou vysílány vybrané programové bloky stanice Viasat Nature a v čase od 18:00 do 06:00 hodin stanice Viasat History. Programový průvodce EPG bude zprovozněn v nejbližších dnech.

TV program stanice najdou diváci v sekci TV Program zde na webu parabola.cz pod názvem Viasat HD. V uvedené sekci jsou i ostatní programy rodiny Viasat a dalších stanic.

Zákazníci Skylinku naladí Viasat HD na těchto parametrech:

Satelit: Astra 3B (23,5°E)
Frekvence: 12,207 GHz
Polarizace: V
Norma: DVB-S2/8PSK
SR: 27500


FEC: 3/4
programová pozice: Viasat HD CZ
service ID: 5614
video PID: 1301
audio PID: 1302 (anglicky)
audio PID: 1304 (česky)

Zařazením Viasatu HD se v programové nabídce Skylinku celkový počet programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) zvyšuje na 19 programů. Rozšíření programové nabídky není provázenou žádnou změnou cen programových balíčků.

redakce





Reklama




Vybrané články