Quantcast

Auto Motor und Sport HD testuje pro karty Skylink

| Tisk

logo Nabídka satelitní platforma Skylink bude zřejmě brzy rozšířena o další kanál ve vysokém rozlišení (HDTV). K německému tématickému programu Auto Motor und Sport HD byly připojeny systémy podmíněného přístupu CryptoWorks a Irdeto s CAID 0D96 a 0624, což jsou systémy, které patří novým Irdeto a ICE kartám Skylink.

"Němci nám dnes na základě našeho požadavku připojili naše systémy podmíněného přístupu," potvrdil webu parabola.cz Jaromír Glisník, šéf společnosti TradeTec, provozující službu Skylink s tím, že zatím nebyly nastaveny oprávnění na karty - program zatím není možné s kartami dekódovat.

"Počítám s tím, že testovací vysílání bude probíhat několik týdnů," řekl dále webu parabola.cz šéf TradeTecu. "Našim záměrem je program otevřít všem našim zákazníkům, kteří mají zaplacený nějaký balíček s HD programy," přiblížil další plány za Skylink Jaromír Glisník.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 12,032 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 9/10
norma: DVB-S2
modulace: QPSK


service IDD: 6103
video PID: 1023
audio PID: 1024 (německy), 1027 (německy - AC3)
CA systémy: CryptoWorks/Irdeto (Skylink - 0D96/0624), CryptoWorks a Conax (Satellite BG - 0B01, 0D06) a Nagra Media Access (kabelové sítě - CAID 1837)

Auto Motor und Sport HD přináší testy, rozhovory a informace ze světa motosportu. Program se vysílá ze stejného uplinku z Německu jako stanice Deluxe Lounge HD a Unitel Classica HD, které se vysílají na stejném kmitočtu.

Stejná modulace Auto Motor und Sport je od 2.11.2011 poskytována klientům bulharské satelitní platformy Satellite BG se kterou Skylink spolupracuje v oblasti sdílení některých HD a SD programů.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články