Quantcast

Film+ nyní v nabídce satelitní televize Skylink

| Tisk

logo TradeTec a.s., provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize Skylink, oznamuje zařazení nového programu Film+ do své nabídky.

Již zítra se programová nabídka Skylinku rozšíří o kanál Film+. Doposud byl program nabízen pouze u sesterské platformy CS Link , ale díky své oblíbenosti byl zařazen i do Skylinku.

Nejen vyrovnaná čísla sledovanosti a nesporná kvalita programu vedla k přijetí filmového kanálu Film+ do naší programové nabídky. Výrazným popudem k uzavření této dohody byl především aktivní zájem diváků o tento kanál, který pravidelně vyjadřují v diskusních fórech a na sociálních sítích. Zařazení filmového kanálu Film+ do naší nabídky považuji za další výrazný krok vstříc požadavkům našich předplatitelů.“ řekl Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti TradeTec, která satelitní platformu Skylink provozuje.

Jak již samotný název napovídá, jedná se o čistě filmový kanál, který nabízí širokou paletu filmů všech žánrů pro celou rodinu. Do programového schématu jsou neustále zařazovány ty nejlepší filmy z celosvětové i domácí tvorby. V nejbližší době se můžete těšit na filmové hity Czech made man, Zkrocená hora, Kick ass, I Love You Phillip Morris nebo Autopohádky.

Film+ bude zařazen do balíčků MULTI, KOMBI, MULTI HD a KOMPLET a bude přístupný na kartách typu Irdeto/Irdeto ICE. Program je šířen ve formátu MPEG-2. Cena předplatného zůstává nezměněna. Stávající předplatitelé těchto balíčků ho tak získají zcela zdarma.

Technické parametry pro naladění:
Satelitní pozice: Astra 23,5° východně
Frekvence: 11 876 MHz


Polarizace: H
FEC: 5/6
Symbolová rychlost: 27 500

Lucie Gleichová





Reklama




Vybrané články