Quantcast

Placené programy Skylink skončí v CryptoWorks 31.10.2012

| Tisk

logo Placené stanice na satelitní platformě Skylink skončí ve starém systému podmíněného přístupu CryptoWorks k 31.10.2012. O měsíc později i u sesterské platformy CS Link , kde skončí placená televize úplně - i na kartách CS Link Irdeto.

"Dne 27. 4. 2012 jsme v tiskové zprávě informovali o plánu odpojování placených programů na kartách Skylink CryptoWorks. Tento plán bude završen dne 31. 10. 2012 odpojením všech zbývajících placených programů Skylinku," informuje společnost M77 Group, vlastník a provozovatel platforem Skylink a CS Link.

"Programy budou dále dostupné již jen na kartách Irdeto a Irdeto ICE. Uživatelům starých dekódovacích karet Skylink CryptoWorks s placenou programovou nabídkou byly v předstihu zaslány nové dekódovací karty Skylink VÝMĚNA (Irdeto ICE)," dodává.

Některé placené programy budou ve starém systému CryptoWorks dostupné i po 31.10.2012. Starý kódovací systém CryptoWorks bude u sesterské platformy CS Link odpojen o měsíc později.



Odpojení placené nabídky na kartách CryptoWorks platformy CS Link je plánováno na 30. 11. 2012.

Typ dekódovací karty lze poznat z jejího sériového čísla. Karty CryptoWorks mají sériové číslo čtrnáctimístné, zatímco karty Irdeto a Irdeto ICE mají sériové číslo jedenáctimístné. Sériové číslo je umístěno na kartě pod čárovým kódem.

redakce





Reklama




Vybrané články