Quantcast

DIGI SK zdraží od listopadu základní balíček

| Tisk

Za televizní služby zaplatí satelitní zákazník Digi Slovakia více. Již od listopadu se zvýší cena základního programového balíčku. Ceny ostatních balíčků se nemění.

Základní balíček "Štandard" operátora DIGI Slovakia bude od jedenáctého měsíce letošního roku stát o jedno euro více. Cena tohoto tarifu se zvýší ze stávajících 9,60 eur na 10,60 eur měsíčně. K této ceně je nutné připočíst i pronájem set top boxu či CA modulu. Vyšší ceny se budou týkat jak stávajících, tak i nových klientů operátora.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Zábava pro celou rodinu s DIGI TV (foto: DIGI SK)

Stávající zákazníci DIGI Slovakia vyšší poplatek poprvé budou hradit za listopad. Faktura jim přijde koncem října. Pokud mají abonenti nastavený trvalý příkaz, měli by jej upravit na novou částku. Píše o tom portál Živé.sk.

Pokud se změnou cen zákazníci nesouhlasí, mohou zrušit smlouvu bez sankcí. Dokument potřebný na odstoupení od smlouvy najde zájemce na stránkách společnosti DIGI Slovakia.

Operátor zdůrazňuje, že se zvyšuje pouze cena balíčku Štandard. Cena ostatních balíčků se nemění.

Ceny na kabelové televizi Digi Slovakia se nemění.



Zdražení nejnižšího satelitního balíčku odůvodňuje operátor rostoucími náklady a inflací. Cena se změnila po mnoho letech.

Platforma Nová Digi TV SK se vysílá ze satelitů Intelsat 10-02 (1°W), Thor 5/Thor 6/Thor 7 (0,8°°W). Vysílání je kryptováno systémem Nagra MA.

redakce





Reklama




Vybrané články