Quantcast

JOJ Šport míří do nabídky Nová Digi TV SK

| Tisk

Již brzy se dočkají předplatitelé satelitní a kabelové televize společnosti DIGI Slovakia rozšíření programové nabídky o další kanál. Zejména sportovní fanoušky potěší přidání nového kanálu JOJ Šport.

JOJ Šport bude dostupný abonentům operátora od 9.5.2022. Stanice bude zařazena do nejnižšího programového balíčku Štandard, čímž bude stanice dostupná všem klientům DIGI Slovakia.

Program stanice JOJ Šport se zaměřuje především na slovenský šport a domácí sportovce. Diváci se mohou těšit na domácí ale i zahraniční sportovní přenosy. Ze sportů nebudou chybět fotbal, hokej, volejbal, basketbal, lyžování a řada dalších. Program vysílá od října loňského roku.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Jarní kampaň operátora DIGI SK - zábava pro celou rodinu (foto: DIGI Slovakia)

Vedle JOJ Šport nabízí operátor ve vyšším tarifu Premium až 15 sportovních kanálů, které zaujmou i náročnějšího sportovního diváka s přenosy z fotbalové Ligy mistrů UEFA, německé Bundesligy, italské Serie A či španělské La Ligy. Fanoušci motosportu mohou sledovat živé přenosy závodů Formule 1, milovníci bojových umění prestižní noční zápasy UFC a mnoho dalšího.

Technicky je distribuce programu JOJ Šport pro zákazníky DIGI Slovakia připravená z kapacity společnosti M7 Group na satelitu Thor 6.

Aktuálně DIGI Slovakia nabízí 11 dětských programů, včetně Ťuki TV, Disney Junior, Cartoon Network či Nick Junior. V nabídce je také až 16 filmových a seriálových kanálů, 21 dokumentárních stanic jako Discovery, BBC Earth či National Geographic.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Parabola DIGI jako kytara (foto: DIGI Slovakia)

Zápasy Ligy mistrů, Formule 1 či UFC mohou sledovat zákazníci DIGI Slovakia na mobilu či tabletu s aplikací DIGI GO. V nabídce má až 24 programů, včetně 11 sportovních stanic. S aplikací mohou zájemci sledovat programy již od 1,90 eur měsíčně.



technické parametry - JOJ Šport:


satelit: Thor 6 (0,8°W)
frekvence: 12,283 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

redakce





Reklama




Vybrané články