Quantcast

Kanály Digi Sport skončily i v Maďarsku

| redakce | tisk

V Maďarsku dnes skončily sportovní kanály Digi Sport 1, Digi Sport 2 a Digi Sport 3. Podle portálu Media 1 budou první dva programy nahrazeny sportovními stanicemi Networks4, konkrétně Arena4 a nově spuštěným programem Match4.

Match4 se zaměří na populární mezinárodní fotbalové šampionáty, šipky (PDC) a stěžejní sportovní události jako NASCAR, IndyCar a Superbike.

Arena4 je nejrychleji rostoucí sportovní kanál v Maďarsku, který téměř 50% vysílacího času přináší živé sportovní přenosy. Za rychle rostoucí popularitou stanice stojí atraktivita obsahu - kanál nabízí kromě německé fotbalové Bundesligy a mezinárodních zápasů UEFA také NFL a NCAA, oblíbené mezi fanoušky amerického fotbalu a také závody MotoGP a řadu událostí a zápasů bojových umění (galavečery PBC a MMA/Bellator, zápasy WWE).

Vedle programů Arena4 a Match4 se v nabídce maďarské DIGI objeví také nová služba Arena4+, první sportovní streamovací služba v Maďarsku. Divákům nabídne přímé přenosy zápasů Bundesligy s živými statistikami, MotoGP, které lze sledovat od kvalifikace a závody z více kamerových pozic a také přímé přenosy RedZone, profesionální ligy amerického fotbalu NFL.

Další změny proběhnou ve společnosti Digi Kft, kterou vlastní maďarská 4iG, k 1. září 2022. V důsledku toho operátor vyřadí stanice Digi World, Digi Life, Digi Animal World, H!t Music Channel a FilmNow. Z nabídky také zmizí stanice Erd TV. V tomto případě je důvodem zastavení lineárního vysílání a výroba pořadů už jen pro YouTube.

Rumunská Digi Communications začátkem letošního roku dokončila prodej svých maďarských aktivit IT a telekomunikační společnosti 4iG. Z toho důvodu končí kanály Digi Sport a v další fázi i ostatní stanice pod brandem Digi.

zdroj: BroadbandTVnews + vl.info





Reklama




Vybrané články