Quantcast

bebe TV míří do platformy Digi TV

| Tisk

logo Slovenský dětský kanál bebe TV rozšiřuje nabídku jedné z největších digitálních platforem v Evropě - Digi TV. Během března / marca 2010 bude televizní stanice bebe tv zařazená do nabídky Digi TV pro maďarský trh. Postupně bude vysílání spuštěno i v ostatních krajinách s působností Digi TV v Evropě.

bebe tv ve standardním rozlišení (SD) se v nejbližším období objeví na jednom z transpondérů satelitní služby Digi TV - tedy na kapacitě satelitu Intelsat 10-02 (1°W) nebo Thor 6 (0,8°W). Program bude dostupný i pro diváky platformy v České republice a na Slovensku v rámci základní programové nabídky.

Vysílání bebe tv mohli zákazníci Digi TV sledovat v minulosti. Program byl šířen volně jako programové okno na promo kanálu konkurenční platformy Focus Sat na satelitu Thor 3 (0,8°W). Toto vysílání bylo ukončeno a bude opět obnoveno se vstupem UPC Direct na satelity Thor 5 a Thor 6 norského satelitního operátora Telenor Satellite Broadcasting (TSBc).

bebe TV vysílá již více než 2 roky a je součástí evropského televizního trhu. Nabízí vzdělávací programy pro batolata vysílaný 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. bebe TV jako jediný program pro děti vysílá i ve vysokém rozlišení (HDTV), jako Video on demand (video na požádání) a také pro mobilní telefony.



Vysílání bebe tv je určeno věkové skupině dětí od tří měsíců do tří let.

Programy bebe TV provozuje bratislavská produkční a distribuční společnost Mega Max Media, s.r.o. Služby nabízí na Slovensku, v České republice, Maďarsku, Polsku, Litvě, Lotyšsku, Ukrajině, Rumunsku, Bulharsku, Srbsku, Chorvatsku, Kosovu, Černé hoře, Makedonii, Turecku, Maltě, Řecku, Kypru, Portugalsku, Německu, Rakousku, Nigérii, Nizozemí, Belgii a Lucembursku.

redakce





Reklama




Vybrané články