Quantcast

Travel Channel HD na kartách freeSAT by UPC Direct

| Tisk

logo Na přístupové karty společnosti UPC DTH byl přidán další kanál ve vysokém rozlišení - dokumentární stanice Travel Channel HD. Oficiální vstup programu do nabídky je naplánován na středu 1.5.2013.

Travel Channel HD je distribuován z kapacity provozovatele skandinávské satelitní pay-tv platformy Canal Digital. Signál je tak společný pro severní Evropu a země střední a východní Evropy, kde poskytuje své služby Canal Digital, resp. UPC DTH.

Stanice Travel Channel se vysílá v plném HD rozlišení - tedy 1920x1080 s video bit ratem 10 Mbit/s (MPEG-4/AVC/HD) s audio stopou v kvalitě 192 kbit/s.

Pro diváky freeSAT je přidání Travel Channel HD do HD balíčku nejenom programovým ale i kvalitativním vylepšením nabídky. UPC DTH doposud poskytovala i SD kanál Travel Channel, který je součástí balíčku Medium.

Vlastníkem obou kanálů Travel Channel je společnost Scripps Networks Interactive. Stanice přinášejí dokumenty o všech koutech naší planety a přináší jim pohledy na cestování a zkušenosti cestovatelů.

technické parametry:

logo satelit: Thor 5 (0,8°W)
kmitočet: 12,015 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC: 3/4


norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Travel Channel HD
service ID 1060
video PID 1004
audio PID 3356 (anglicky), 4190 (česky), 4192 (maďarsky)
CA systémy: Irdeto, CryptoWorks, Nagravision (pro freeSAT/UPC Direct), Conax (pro Focus Sat a Canal Digital)

redakce





Reklama




Vybrané články