Quantcast

TV Paprika s plnou lokalizací a první lokální produkcí

| Tisk

logo Diváci v České republice a na Slovensku mohou nově sledovat plně lokalizovanou stanici TV Paprika, která vedle upoutávek v češtině nabízí i první české a slovenské pořady.

Stanice TV Paprika se věnuje výhradně pořadům o vaření, vysílá 24 hodin denně a nově poskytuje plně lokalizovaný obsah bez zahraničních předělů či reklam. Tento specializovaný feed nahrazuje původní česko-slovensko-maďarský, který fungoval již od startu stanice v roce 2005.

Na tuto změnu navazují také programové úpravy, které se zaměří na to, co konkrétně zajímá místní publikum. Díky tomu si mohou milovníci vaření již od 3. září každý pracovní den od 20:00 užívat původní slovenskou show Pepeho zdravá kuchyňa, kterou provází známý bloger a specialista na zdravé dorty Pepe, který ukazuje divákům, že i zdravé vaření může být rozhodně zábavné a chutné.


▲ Video č. 1 - Ukázka z nového pořadu Pepeho zdravá kuchyňa

Hned následující měsíc přijde na řadu lokální produkce věnovaná především českým divákům. V pořadu Hezky česky s Vendy a Adamem se budou moci těšit všichni, kdo milují tradiční kuchyni, na známé recepty v časově efektivních a chuťově dokonalých variacích.
Další novinkou pro diváky TV Paprika je absence maďarských reklam. Udělaly prostor českým a slovenským komerčním sdělením. Předěly mezi pořady a programové prvky jsou pak plně v českém jazyce.

Jsme rádi, že můžeme českým a slovenským divákům nabídnout další zdokonalení jedné z našich stanic, tentokrát TV Paprika. Ať už po technické stránce, která se projevuje plnou lokalizací předělů a reklamních bloků této stanice nebo po stránce programové. Každá ze dvou nových lokálních produkcí přináší fanouškům vaření něco jiného, výsledkem však je v obou případech kulinářská harmonie pod vedením skvělých kuchařů. Lokalizace stanice TV Paprika navazuje na dlouhodobý trend, kterým je kontinuální lokalizace všech stanic z portfolia AMC Networks, které na českém a slovenském trhu nabízíme,“ říká Marcel Mareš, Country Manager AMC Networks International pro Českou republiku a Slovensko.

TV Paprika je jedním z programů společnosti AMC Networks International - Central and Northern Europe. Na českém a slovenském trhu provozuje další tématické stanice jako Minimax, Megamax, JimJam, Sport1, Sport2, Spektrum, Spektrum Home, Film+, AMC a CBS Reality.

Česko-slovenská verze TV Paprika je u operátorů nabízena místo původního feedu, který byl společný i pro maďarský trh. V některých případech je nutné provést nové vyhledávání - stanice TV Paprika CZ/SK se u některých operátorů vysílá na nových parametrech.

technické parametry - TV Paprika CZ/SK pro Skylink:

* Astra 3B (23,5°E), freq. 11,934 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK



technické parametry - TV Paprika CZ/SK pro Antik Sat:

* Eutelsat 16A (16°E), freq. 11,094 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 4/5, DVB-S2/QPSK

technické parametry - TV Paprika CZ/SK pro Nová Digi TV SK, Magio Sat, T-Mobile SAT TV:

* Thor 6 (0,8°W), freq. 11,843 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

redakce





Reklama




Vybrané články