Quantcast

JimJam pro více zákazníků Skylinku

| Tisk

AMC Networks International (AMCNI) a Skylink, vlastněný společností CANAL+, jedním z největších poskytovatelů placené televize v Evropě, v rámci strategického partnerství přinášejí předplatitelům Skylinku v České republice a na Slovensku nejoblíbenější předškolní televizní postavičky na světě.

Rozšířením dlouholeté spolupráce poskytne od 26. dubna televizní platforma Skylink přístup ke stanici JimJam naprosté většině všech svých předplatitelů (balíček Smart). Tímto nárůstem penetrace se počet předplatitelů JimJam zvýší přibližně o 20 %.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Rodina u televizní obrazovky sleduje nabídku platformy Skylink (foto: M7 Group)

Dětská televizní stanice mezinárodní společnosti AMCNI je ideálním společníkem při výchově dětí, poskytuje podnětné, poutavé a bezpečné prostředí pro malé děti ve věku 2-5 let. Učení prostřednictvím zábavy s vysoce kvalitními programy přispívá k jejich sociálnímu, intelektuálnímu i emocionálnímu rozvoji.



Další výhodou pro předplatitele Skylink TV je, že si mohou nejen vychutnat oblíbené seriály této stanice, ale mohou také kdykoli a kdekoli sledovat epizody známých kreslených postaviček (Tomáš a přátelé, Požárník Sam, anebo Chuggington a Liščí rodinka), a to prostřednictvím aplikace Skylink Live TV.

Ve spolupráci se Skylinkem poskytuje AMCNI předplatitelům Skylink TV rozsáhlou videotéku nejen v souvislosti s JimJamem, ale také s ohledem na Minimax, další dětská stanice ze svého portfolia, což umožňuje nejmladším divákům sledovat příběhy jejich oblíbených postaviček, jako jsou třeba Bing, Conni, Triplets, Lego Friends, Wild Kratts a Talking Tom.

redakce





Reklama




Vybrané články