Quantcast

Skylink nabídne ještě více tenisu

| Tisk | komentáře

Začíná nová éra vysílání zápasů špičkového ženského okruhu WTA na programech CANAL+ Sport. Fanoušci českých a slovenských hráček se mohou na jejich zápasy těšit už od prvních kol turnajů.

Nově bude CANAL+ Sport přijímat signál ze všech zápasů v rámci vysílaných turnajů WTA. K vidění budou všechna klání českých i slovenských tenistek ve dvouhře i čtyřhře.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Komentátorský tým CANAL+ Sport 2 (foto: M7 Group/CANAL+)

Zápasy budou vysílány na programech CANAL+ Sport 2 a 3 a v případě více souběžně hraných utkání budou dále nasazovány na zápasové streamy CANAL+ Sport 4 až 8.

Nejzajímavější utkání doprovodí stejně jako dosud český nebo slovenský komentář, ostatní budou odvysílány s originálním anglickým komentářem. Ojediněle budou souboje jen se zvukovou kulisou z kurtu.



Nový formát vysílání bude představen s turnajem Berlin Ladies Open 17. června, na němž bude po celou dobu trvání natáčet i štáb CANAL+ Sport společně se zkušenými expertkami Andreou Hlaváčkovou a Klárou Koukalovu.

Kde sledovat CANAL+ Sport 2 a 3?

Stanice lze sledovat díky internetové a satelitní televizi Skylink a freeSAT na satelitu Astra nebo streamovací službě CANAL+.

redakce

komentáře čtenářů




Reklama




Vybrané články