Quantcast

SES spouští novou službu HD+ IP

| redakce | tisk

Na německém trhu startuje nová televizní služba. Lucemburský satelitní operátor SES (Astra) ohlásil spuštěné nové internetové streamovací služby HD+ IP. Služba umožní abonentům přístup k 50 HD kanálům a knihovnám s dalším obsahem.

K nové službě nebude zapotřebí satelitní, kabelová televize či DVB-T2.

Nová streamovací služba společnosti SES míří k dalším 20 milionům domácností v Německu.

SES spouští novou tv službu HD+ IP (foto: SES)
▲ SES spouští novou tv službu HD+ IP (foto: SES)

HD+ IP bude dostupná prostřednictvím aplikací na smart TV. V první fázi bude možné službu využívat na televizorech společnosti Panasonic po aktualizaci softwaru v prosinci 2021.

V porovnání se stávající službou HD+ pro domácnosti se satelitní televizí mohou abonenti HD+ IP sledovat lineární televizní vysílání a pořady a obsah na vyžádání bez dalších nebo proprietárních zařízení. Vše je poskytováno prostřednictvím aplikace HD+ IP integrované přímo v televizorech.

Logo HD+ IP (foto: SES)
▲ Logo HD+ IP (foto: SES)

HD+ IP nabídne divákům více než 50 HD kanálů, včetně veřejnoprávních a komerčních stanic, přístup k několika mediálním knihovnám s obsahem na vyžádání. HD+ IP přichází s oblíbenými funkcemi jako je interaktivní televizní průvodce, okamžitý restart živého televizního vysílání a dalšími.

Zákazníci stávající satelitní služby HD+ budou moci využívat novou službu HD+ IP zdarma po dobu jednoho měsíce. Poté si ji mohou zaktivovat za 6 eur měsíčně z webového obchodu HD+ nebo objednat na 12 měsíců za 75 eur za pomocí voucheru zakoupeného ve specializovaných prodejnách nebo v obchodu HD+.





Reklama




Vybrané články