Quantcast

TechniSat představil nejmenší satelitní přijímač se systémy CryptoWorks a Conax

| Tisk

logo Německá firma TechniSat představila na letošním veletrhu Anga Cable svoji novinku - nejmenší satelitní set top box s integrovaným dekodérem CryptoWorks a Conax. Nový model nese označení DigitSim S2. Nový přístoj využívá osvědčený design, který firma představila u DVB-T modelu DigitMod T1.

DigitSim S2 od TechniSatu je model určený pro příjem digitálního satelitního vysílání. Uživatel může přijímat nekódované programy ( FTA) a také placené kanály v systémech CryptoWorks a Conax. Model má pro tyto potřeby integrované dvě čtečky pro přístupové karty v rozměrech SIM (v takových se na trh dodávají karty pro příjem platforem CS LINK a SkyLink).

DigitSim S2 je možné napájet externím 12V zdrojem, takže je přístroj nejen svými miniaturními rozměry vhodný na cesty. Satelitní fanda může být při cestách stále v dosahu družicového příjmu programů. Může přijímat nejenom volné ale i placené - třeba české, příp. slovenské. Přijímač má licencované kódovací systémy Conax a také CryptoWorks, který používají některé domácí platformy. Podporu kódovacího systému Conax můžeme využít například pro příjem balíku TechniRadio či MTV Unlimited (kartu je nutné upravit do velikosti SIM karty).

Pod názvem TechniMatic se u přijímače DigitSim S2 skrývá obchodní označení TechniSatu pro automatické aktualizace řídícího firmware ze satelitu. Uživatel se nemusí starat o to, zda má v přístroji nejnovější verzi firmware. Vše si receiver kontroluje sám.

logo Nový model TechniSatu podporuje i další funkce jako je automatická instalace, multijazyčné menu ve 14 jazycích. Nechybí ani podpora ISIPRO (tzv. setting přímo ze satelitu), vylepšený programový průvodce EPG pod názvem SFI - Siehfern INFO, který podporuje více než 70 (německých) stanic u kterých dokáže zobrazit program na celý týden.

Vlastnosti přijímače DigitSim S2:
* příjem FTA a kódovaných programů ze satelitu v systémech Conax a CryptoWorks (nutná dekódovací karta ve tvaru SIM)
* automatická instalace
* ISOPRO
* TechniMatic
* menu ve 14 jazycích
* Super TechniText (paměť na 1000 stránek)


* podpora titulků
* aTHP (=advanced TechniSat Home Platform)
* DiSEqC 1.2
* displej - jen ukazatel stavu LED diodami
* 1x SCART
* napájení 230V/12V

V Německu se přijímač bude prodávat za cenu kolem 106 eur.

redakce





Reklama




Vybrané články