Quantcast

Nova 2 jako Nova FUN od 20. září

| Tisk

Nova 2, jeden z tématických programů televizní skupiny Nova, se již brzy divákům představí pod novým názvem a logem Nova FUN. Poprvé se s novým názvem stanice diváci setkají již v pondělí 20. září 2021.

Nova FUN bude stavět programové schéma na úspěšných seriálech, které diváci znají z vysílání Nova 2. Mohou se tedy těšit na seriály a sitcomy jako Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku, Přátelé, Průměrňákovi. Se startem reality show Love Island se dění kolem luxusní vily objeví nejenom na TV Nova ale i na programu Nova FUN. Kompletní vysílání Love Island bude nabízet placená streamovací platforma VOYO.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Nové logo NOVA FUN

Nova 2 (od 20.9. jako Nova FUN) je volně šířený program skupiny Nova zaměřený na seriály, sitcomy a zábavu pro mladé. Vysílá prostřednictvím DVB-T2 (multiplex 24) a také u všech satelitních a kabelových operátorů, včetně DTH služeb Skylink, freeSAT, Telly a T-Mobile SAT TV.

Společnost TV Nova, která program Nova 2 provozuje, získala souhlas s přejmenováním programu Nova 2 na Nova FUN od českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na srpnovém zasedání.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Nové logo NOVA ACTION



Ve stejný den - tedy 20. září - se na obrazovkách Nova Action objeví nové logo. Stanice Nova Action se bude ještě více zaměřovat na mužské diváky, kromě oblíbených seriálů jako Námořní vyšetřovací služba: New Orleans přinese i dokumentární seriály a reality TV.

Během podzimu skupina Nova představí další tématický kanál - novou stanici pro ženy Nova Lady. Přesný termín startu a chystané pořady zatím provozovatel nezveřejnil.

redakce





Reklama




Vybrané články