Quantcast

Nova 2 jako Nova FUN, start testu Nova Lady

| Tisk

Televizní skupina Nova provedla změnu ve svém portfoliu. Zábavní a seriálový kanál Nova 2 se dnes divákům představil pod novým brandem Nova FUN. Zároveň byla spuštěna demo smyčka s chystaným programem Nova Lady.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Záběr z vysílání Nova FUN

Kanál Nova 2 se od 20. září 2021 jmenuje Nova FUN. Stanice bude i nadále vysílat zábavní seriály a více cílit na mladší diváky. Nova FUN bude vysílat úspěšné seriály, které diváci znali z vysílání Nova 2. Mohou se tedy těšit na seriály a sitcomy jako Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku, Přátelé, Průměrňákovi a řadu dalších. Ve vysílání se objeví také reality show Love Island, která byla zahájena včera.

Se změnou názvu stanice na Nova FUN se dostupnost stanice nemění. Program je nadále v balíčcích televizních operátorů na míste, na kterém doposud vysílala původní stanice Nova 2. Stanice vysélá volně prostřednictvím pozemních vysílačů ve standardu DVB-T2 (multiplex 24) a také prostřednictvím všech satelitních a kabelových operátorů, včetně DTH platforem Skylink, freeSAT, Telly a T-Mobile SAT TV.

Nova Lady

Na český trh míří nový lineární kanál skupiny Nova s názvem Nova Lady. Stanice již spustila svoji propagační smyčku, která se objevila v DVB-T2 multiplexu 24, který využívá většina stanic Nova (vyjma Nova Cinema). Naladíte-li programy jako Nova Gold, Nova Action či Nova FUN (dříve Nova 2), najdete v programovém listu i nový program Nova Lady.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Záběr z vysílání Nova Lady



Pravidelné vysílání Nova Lady bude spuštěno 18. října 2021. Provozovatel stanice doposud tajil chystaný obsah nové stanice. Spuštěná promo smyčka trochu napověděla, na jaké pořady se mohou diváci nové stanice, která bude cílit především na ženské publikum, těšit. Půjde například o pořady a seriály Moje sladká lež, Gilmorova děvčata, Vítejte doma, Panství Downton, Dobrý doktor a řadu dalších.

Nový program Nova Lady se objeví i v nabídkách placených televizních operátorů. Stanice nebude automaticky zařazena do nabídky. Provozovatelé televizních služeb se budou muset dohodnout na komerčních podmínkách s provozovatelem stanice.

redakce





Reklama




Vybrané články